Duo massage

Bij de duo-massage wordt je samen met je partner, vriend of vriend(in), moeder, dochter … tegelijkertijd in dezelfde ruimte gemasseerd. Dit geeft een extra dimensie aan de reeds weldadige, ontspannende effecten van de massage. Bij deze koppel massages geniet je samen met een dierbare, je ziet, voelt hoe de andere geniet zodat je zelf met een nog meer ontspannen gevoel verder kan genieten.

Duo relaxatie massage

Ontdek de sereniteit, luxe en verfijning. Onze duo relaxatie massage is een unieke belevenis. Bieden een ideaal toevluchtsoord aan de drukke tijden. Even moet niets! Een Moment voor jou!

De duo massage is namelijk véél meer dan een massage krijgen naast elkaar. Alles is volledig afgestemd op een moment voor u en als unieke ervaring om te delen.

Via een intake achterhalen we je voorkeuren: de geur van essentiële oliën, de intensiteit van de duomassages, de muziek, de sfeer,… Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met alle zintuigen, volledig volgens jouw wens.
Ons aanbod: een duomassage waarbij je kan samen ruiken, horen, voelen, proeven en ervaren zoals jij het wil.

Prijs: €80 (30min.) en €140 (60min.)

Duo rug schouder nek massage

Geef je over aan een zalige duomassage moment en je zult de voordelen zien en voelen in je uiterlijk, je geest en je algehele gevoel van welzijn. De nek-schouder-rug duo-massage is zeer geschikt voor mensen die een druk bestaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Bij een duo-massage geniet u samen in één ruimte van de massage. Wij bieden deze hoogwaardige, duo massage zodat u zich meteen thuis kunt voelen. Ons doel is om u te verwennen met onze expertise en je te verrijken met een prachtige huid, een gezuiverd lichaam, een versterkte ziel en een kalmerende geest. In comfort en privacy.

Prijs: €80 (30min.)

Duo Hot-stone massage

Geniet samen met deze steen-goede duomassage. Op maat gemaakt om de gewenste resultaten te produceren, biedt deze multisensoriële massage-ervaring ontspanning, herstel en een scala aan voordelen. Een Hot stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen.

De hot stone massage wordt ook wel “La Stone-therapie” genoemd. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Tijdens de massage worden er zowel grote als kleine stenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer 45C°graden. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper op het spierweefsel ingewerkt worden, waardoor de massage meer effect heeft.

Prijs: €90 (30min.) en €160 (60min.)

Duo Hot Chocolate massage

Geniet samen van een zinnenprikkelende belevenis! Deze Hot Chocolate duomassage is een waarbij zacht gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao-olie.

De massage geeft dan ook een gevoel van diepe rust en totale ontspanning, en schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellnessgevoel. Tevens wordt de huid rijkelijk gevoed en verzacht door de gebruikte cacao-olie, en heeft de behandeling zelfs een anti-verouderende werking. De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt!

Prijs: €90 (30min.) en €160 (60min.)

Duo Balinese massage

Verlaat de wereld achter je en de wereld draait wel door! Maak gebruik van de mogelijkheid om gelukzaligheid te ervaren Nu is het even een Moment voor twee!
Deze Balinese duomassage verwenning is een mini-reis naar opperste ontspanning. U neemt plaats op verwarmde massagezetels die het gevoel van volledig welbehagen nog versterken.

Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische , stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness reis is. Je kan ervaren hoe deze traditioneel worden toegepast in Bali “Het eiland der Goden”.

Prijs: €90 (30min.) en €160 (60min.)

Duo Sweet Honey massage

Kom gezellig binnen in de wereld van Momenten voor jou en laat de dagelijkse routine en je zorgen achter je! Reserveer een uniek moment voor jezelf. Kom tot rust, ontspan je en laat je meevoeren op de golven van de relaxerende muziek. De tijd staat hier even stil……Je zal buiten stappen als een ander mens, herboren en vol energie om er weer tegen aan te gaan! Samen met een persoon die je erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duo massage naar een niveau van totale ontspanning. Je beleeft deze duo-massage samen in een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy.

De Honing massage is een echte wellness behandeling.
Gouden druppels honing op je lichaam en kundige handen die deze omtoveren tot een waardevolle natuurlijke verzorging.

Prijs: €90 (30min.) en €160 (60min.)

Hoewel we vaak op zoek zijn naar spannende ervaringen, voegt het gezelschap van een ander vaak plezier toe aan de situatie. Massage van een stel kan een prima moment zijn om je te binden met je partner. Geluk momenten zijn immers pas echt als het wordt gedeeld.