Ahava

Ahava, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht uit fascinatie voor de Dode Zee. De Dode Zee bevat een hoge concentratie hydraterende mineralen en het water is gevuld met een uniek alg dat werkt tegen tekenen van veroudering.

Ahava producten in voorraad

Dead Sea Salt – Het Dode Zee zout is rijk aan gezonde mineralen en werkt diep in op de huid. De verkwikkende mineraalzouten kalmeren en ontspannen vermoeide spieren. De huid wordt tevens verjongt door ruwe huiddelen zichtbaar gladder en zachter te maken.

Dead Sea Water – Dode Zee water helpt om de huid gezond, soepel en gehydrateerd te houden. Het water bevat namelijk een groot aantal huidvriendelijke mineralen die ervoor zorgen dat u direct na het aanbrengen al resultaat ziet.

Mineral Radiance – Een rijke formule met exclusieve, geavanceerde Dode Zee mineralen om de huid energie te geven en te beschermen tegen stedelijke invloeden. Uw huid is direct opgeladen en ziet er stralend uit.

Time to Clear – De Time to Clear is een reinigende en zuiverende gezichtsverzorgingslijn van Ahava. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden.

Time to Hydrate – De Time to Hydrate gezichtsverzorgingslijn van Ahava is een collectie van essentiële producten voor een goed gehydrateerde huid gedurende de hele dag. De producten zijn geschikt voor de huid tussen de 20-30 jaar.

Time to Revitalize – De Time to Revitalize gezichtsverzorgingslijn van Ahava is een baanbrekend, anti-aging regime voor de huid vanaf 40 jaar. Een unieke combinatie van exclusieve, natuurlijke anti verouderende ingrediënten afkomstig uit de Dode Zee en de Himalaya, reduceren diepe rimpels en verstevigen de huid.

Beauty before Age – De producten van Beauty Before Age zijn speciaal geformuleerd voor de huid in een leeftijd van boven de 50. Ga diepe rimpels, plekjes en oneffenheden tegen. De eerste resultaten van zijn al in 2 weken zichtbaar!